TILLSATT Ekonom med stora karriärmöjligheter!

Elkraft Sverige AB är en eldistributör som arbetar för att företag ska ha de lägsta möjliga totala elkostnaderna och den enklaste administrationen kring detta. Genom att samla alla kostnadsposter och samtliga el- och nätfakturor kan floden av fakturor reduceras till en enda elfaktura per månad, uppställd så att den klart och begripligt fördelar kostnaderna på varje förbrukningsställe. Elkraft Sverige AB med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Jönköping har funnits sedan 1999 och ingår i den norska Elkraft-koncernen som sedan starten 1992 har haft en jämn och stabil tillväxt. Elkraft finns även representerade i Danmark och Finland. Läs gärna mer på www.elkraftsverige.se

serveOffice har fått i uppdrag att rekrytera en ekonom till Stockholmskontoret vid Telefonplan. Tjänsten är tillsvidare på heltid med sex månaders provanställning. Start så snart som möjligt. 
  
Arbetsbeskrivning
I denna roll arbetar du på ekonomi tillsammans med sju kollegor där alla har egna ansvarsområden. I dagsläget är det ekonomichefen som har det övergripande ansvaret för planering och utveckling men på sikt finns stora möjligheter att växa in i rollen, få större ansvar och på så sätt avancera. 
 
Till en början kommer arbetet bestå utav att fakturera kunder för att sedan gå igenom samtliga ansvarsområden inom ekonomi.

Exempel på ansvarsområden:

  • Fakturering till kunder
  • Påminnelser/Inkasso
  • Leverantörsreskontra
  • Redovisning
  • Moms och skatter
  • Identifiera och justera eventuella fel som uppstår
  • Ha kontakt med säljare, kollegor och kunder
  • Vid behov, vara behjälplig åt andra medarbetare med diverse arbetsuppgifter
Kvalifikationer
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning med högskolepoäng inom ekonomiområdet samt har goda kunskaper i engelska och svenska.

I den här tjänsten lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Det finns stora utvecklingsmöjligheter och chans till att på sikt bli ledare. Därför är det av betydelse att du är en driven och initiativrik person som vill vara med och effektivisera processer. Vidare är du strukturerad, ansvarsfull och sprider glädje runt omkring dig på arbetsplatsen.

Du behöver inte kunna något om elbranschen.
  
Elkraft Sverige erbjuder dig
En arbetsplats som präglas av en lättsam och härlig stämning med högt i tak och mycket energi (!). Elkraft är väldigt måna om att personalen ska trivas och jobbar kontinuerligt för att skapa en stimulerande miljö med bland annat gemensam fika varje dag och arbetsrotation, för att alla ska lära känna varandra. Är du dessutom ute efter en roll med stora karriärmöjligheter och chans att avancera i din roll som ekonom har du kommit rätt.
  
Ansökan och kontakt
Låter det intressant? Tveka inte, utan skicka in personligt brev och uppdaterat CV snarast genom att ansöka nedan. Observera att urvalet görs löpande. Frågor kring tjänsten besvaras av Maria Lindberg på 070-483 75 40 eller bemanning@serveoffice.se

Ansökan